Betaalmogelijkheden

  • iDeal - Internet bankieren (Rabobank, ABN AMRO, ING, SNS bank, Fortis, Friesland Bank, ASN bank SNS regio bank)
  • Creditcard (Mastercard, Visa en American Express)
  • Op rekening voor particulieren - E-bill (U betaalt achteraf, extra kosten 2,50)
  • Op rekening zakelijk (Alleen zakelijke bestellingen, u betaalt achteraf, extra kosten 1,50)
  • Businessaccount (Maandfactuur voor geregistreerde bedrijven, klik hier om gratis te registreren)

Alle online betalingingen verlopen via een beveiligde SSL verbinding. De betalingsgegevens die u doorgeeft om de feitelijke betaling te verrichten, zijn volledig afgeschermd en kunnen niet door Topbloemen.nl worden gelezen of anderszins worden achterhaald.

IDEAL: U hoeft iDeal niet aan te vragen. Iedereen die bankzaken via internet doet kan met iDeal betalen.
Ideal is eenvoudig betalen via uw eigen vertouwde internetbankieren. Plaats de bestelling, kies voor iDeal en volg de stappen.


Het betaalproces

U heeft een keuze gemaakt voor een bepaald product op de site en u heeft uw adresgegevens ingevuld. Op uw beeldscherm verschijnt het betaalscherm met de verschillende betaalmogelijkheden. Hieruit kiest u de door u gewenste betaalwijze.

Wanneer u kiest voor een online betaling wordt uw computer via een beveiligde lijn naar de Payment Provider Triple deal geleid. Dit houdt in dat uw gegevens gecodeerd verstuurd worden (zgn. secure connection). Op dat moment wordt u doorgeschakeld van de Shop-site naar het gerenommeerde Internetbetalingssysteem Docdata (www.docdata.nl). Als de betaling in orde is, krijgen wij een akkoord binnen en zal uw bestelling worden verwerkt.